SFO Gram

SFO Gram

SFO-lokaler til Gram Skole

SFO-lokaler til Gram Skole ved Haderslev.

Byggeriet består af 2 moduler opstillet som en tilbygning til et eksisterende byggeri, der ligeledes er udført i modulbyggeri. Modulerne er derfor tilpasset det eksisterende udseende og design.

Bygningen er udført med saddeltag i rød eternit og udvendig beklædning i gråmalet træ på klink. Vinduer og døre er i træ/alu med hvide rammer. Flere store vinduespartier sikrer et godt lysindfald i alle rum.

Indvendigt er der monteret lofter til kip for at skabe mere volumen i rummene. Fra fabrikken er der monteret køkken og børnegarderober i hvide elementer samt badeværelser. Gulvet er beklædt grå linoleum, som er et holdbart og slidstærkt materiale til institutionsbrug.

For at skabe et godt indeklima er bygningen ventileret med MicroVent ventilation fra vores underleverandør Inventilate. DesignModul valgte MicroVent, fordi systemet ikke kræver synlig rørføring til luftfordeling. MicroVent er i stedet monteret over vinduerne i facaden og har direkte forbindelse til at udnytte den friske luft udenfor.

Moduler: 2 moduler
Areal: 112 m2
Bygherre: Haderslev Kommune
Adresse: Slotsvej 6 – 6510 Gram
Byggetid: 11 uger
Hent datablad: Gram Skole SFO – Institutioner (PDF)