Containerindretning

Containerindretning

Containerindretning i Århus & København

DesignModul leverer alle former for standardcontainere med eller uden isolering og har desuden stor erfaring med specialindretning af containere til mange forskellige formål.

Mere end 20 års erfaring med containerindretning

Vi kan indrette containere efter dine specifikationer og tegninger, men vi deltager også gerne i projektering og løsning af et projekt fra start til slut. Med mere end 20 års erfaring har vi god indsigt i tekniske løsninger og kan bidrage med idéer og løsningsforslag til de fleste projekter. Gennem årene har vi leveret en del projekter til offshore i form af containere indrettet til accommodation og kontorer samt laboratorier og servicecontainere på skibe.

Som udgangspunkt er der ingen grænser for, hvad en container kan indrettes og bruges til. En specialindrettet container er derfor en meget fleksibel løsning, der er nem at flytte og transportere mellem destinationer, og som er vejrbestandige og ikke kræver udvendig vedligehold.

Kontakt os for indretning af container

Du kan se mål, tekniske specifikationer og udvalgte containerløsninger herunder, men du er altid velkommen til at kontakte os på 75 55 55 12 for at høre mere om, hvordan vi kan indrette en container til dine behov. Vi har hjulpet mange kunder i hele Danmark inkl. Aarhus, København og Odense.